Z tego co widziałem to ten adapter do pasa, Smart Kid Belt jest w całkiem fajnej cenie. Chyba coś koło 100. Można spotkać czasem na stacjach albo w Rossmannie chyba też były. Rozwiązanie ciekawe. Mnie zdziwiło to, że producent tak otwarcie pokazuje wyniki z homologacji i innych atestów. Przy fotelikach takich informacji sie za bardzo nie znajdzie.lukrecja pisze: ↑2019-08-27, 10:02Drogi jest ten pas? Gdzie można go kupić?sevebrzo pisze: ↑2019-06-14, 10:17W przepisach masz zapis "foteliki i inne urządzenia przytrzymujące" i ten pas pod to się łapie. Skoro ma atesty i przeszedł badania to jak najbardziej się nadaje do użytku. Widziałem, że mają też atest na stany (Calspan) wiec spełniają bardziej rygorystyczne normy.
Wymarzone auto
Re: Wymarzone auto
Widziałem go już na stacjach i w marketach. Raczej nie ma problemu z dostępnością Smart Kid Belt. Do tego na pewno w internecie znajdziesz go. Jego uniwersalność i łatwość montażu nie wymaga jakiejś specjalistycznej wiedzy. Nie musisz tak dopasowywać jak foteliki. Pod tym względem ma przewagę. No i przez to jest to tak mobilne rozwiązanie.lukrecja pisze: ↑2019-08-27, 10:02Drogi jest ten pas? Gdzie można go kupić?sevebrzo pisze: ↑2019-06-14, 10:17W przepisach masz zapis "foteliki i inne urządzenia przytrzymujące" i ten pas pod to się łapie. Skoro ma atesty i przeszedł badania to jak najbardziej się nadaje do użytku. Widziałem, że mają też atest na stany (Calspan) wiec spełniają bardziej rygorystyczne normy.
Re:
Ja też tak myślałem do kiedy nie przejechałem się zajefajnym porsche macan w salonie Porsche Centrum Sopot, nie da się nie polubić tego samochodu, jest komfortowy, piękny, i jeździ jak marzenie.
Dodatkowe wyniki z testów, gdzie Smart Kid Belt został testowany w gronie fotelików, można znaleźć na stronie Fundacji Jestem Potrzebny. Wyniki cieszą gdyż ten adapter naprawdę dba o bezpieczeństwo dziecka w aucie podczas podróży.JacekB pisze: ↑2019-09-24, 19:33Z tego co widziałem to ten adapter do pasa, Smart Kid Belt jest w całkiem fajnej cenie. Chyba coś koło 100. Można spotkać czasem na stacjach albo w Rossmannie chyba też były. Rozwiązanie ciekawe. Mnie zdziwiło to, że producent tak otwarcie pokazuje wyniki z homologacji i innych atestów. Przy fotelikach takich informacji sie za bardzo nie znajdzie.lukrecja pisze: ↑2019-08-27, 10:02Drogi jest ten pas? Gdzie można go kupić?sevebrzo pisze: ↑2019-06-14, 10:17
W przepisach masz zapis "foteliki i inne urządzenia przytrzymujące" i ten pas pod to się łapie. Skoro ma atesty i przeszedł badania to jak najbardziej się nadaje do użytku. Widziałem, że mają też atest na stany (Calspan) wiec spełniają bardziej rygorystyczne normy.
Zobacz jeszcze ten test: https://www.mdpi.com/2624-8921/2/1/8/htm Wyniki opublikowane w renomowanym portalu technicznym (naukowym) w Szwajcarii. Całkiem ciekawe wyniki. Potwierdza sie w nich to, że poziom bezpieczeństwa tego pasa nie odbiega od fotelików.malra pisze: ↑2020-01-26, 18:14Dodatkowe wyniki z testów, gdzie Smart Kid Belt został testowany w gronie fotelików, można znaleźć na stronie Fundacji Jestem Potrzebny. Wyniki cieszą gdyż ten adapter naprawdę dba o bezpieczeństwo dziecka w aucie podczas podróży.JacekB pisze: ↑2019-09-24, 19:33Z tego co widziałem to ten adapter do pasa, Smart Kid Belt jest w całkiem fajnej cenie. Chyba coś koło 100. Można spotkać czasem na stacjach albo w Rossmannie chyba też były. Rozwiązanie ciekawe. Mnie zdziwiło to, że producent tak otwarcie pokazuje wyniki z homologacji i innych atestów. Przy fotelikach takich informacji sie za bardzo nie znajdzie.
ja na co dzień mam skodę fabie i nawet nieźle się sprawuje, lubię ją bo jest wygodna i ekonomiczna. natommiast jeśli chodzi o samochód marzeń to myślę czy nie skorzystać z pomocy tej firmy http://bidcarsusa.pl/ i sobie sprowadzić właśnie z USA jakieś fajne, nietypowe autko. czy znacie tą firmę i możecie coś doradzić?
ostatnio jeździłem wymarzonym autem brata -BMW 5. Fajne auto. Dobra moc, przestronne. Jedynie jaki miał problem z tym autem to światła led z przodu. Zregenerował je w firmie regeneracja-led.pl. Oprócz zabawy z przednimi zmienił sposób świecenia tylnych kierunkowskazów. Bardzo mi się podoba to płynne wskazywanie kierunku
-
- -#
Moim wymarzonym autem jest samochód na który z moimi zarobkami nigdy nie będę mogła sobie pozwolić. Ale, że jestem marzycielką, która dąży do spełniania swoich marzeń poszukałam wypożyczalni aut z luksusowymi samochodami i znalazłam. Na stronie wypożyczalni https://sexycars.pl/wypozyczalnia-samochodow-sportowych-warszawa/ można poznać całą ofertę samochodów. Auta są jak nowe i po każdym kliencie przechodzą proces czyszczenia oraz są sprawdzane pod względem technicznym, aby każdy klient mógł się czuć bezpiecznie. Jestem bardzo zadowolona z ich usług i chętnie przejadę się jeszcze raz jakimś Ferrari czy Porsche.
Jak często korzystacie z możliwości robienia zakupów w sklepach internetowych? Wszelkie wyposażenie do mojego garażu zamawiałem w sprawdzonym sklepie internetowym - https://sosulski.pl/wykrywacz-nieszczelnosci-hydrogen--mm,6007950025880s , ponieważ cenię sobie jakość w rozsądnej cenie.
Moim zdaniem, jeśli interesują Cię profesjonalne części zamienne do aut amerykańskich, to tutaj https://uspartsimport.pl na pewno znajdziesz największy asortyment tego typu produktów. Poleciła mi to miejsce kiedyś moja koleżanka i jestem jej za to bardzo wdzięczna. Mają naprawdę wiele ciekawych ofert w atrakcyjnych cenach.
Ja pojezdzilam po salonach poogladalam mialam kilka jazd probnych i ostatecznie kupilam 2 letnie auto w salonie British Car super obsługa mili i pomocni ludzie.