Błędy, problemy z funkcjonowaniem forum

Uwagi, prośby, pomysły, zażalenia - dotyczące forum.
Awatar użytkownika
Lina
-#
-#
Posty: 208
Rejestracja: 2009-05-07, 16:40

Post autor: Lina »

Aha rozumie xD Sory że zawracałam głowę

Awatar użytkownika
Empatia
Jr.Admin
Jr.Admin
Posty: 8870
Rejestracja: 2008-12-15, 22:20

Post autor: Empatia »

Nie ma sprawy, od tego jestem ;)

Awatar użytkownika
kashmira
-#
-#
Posty: 2459
Rejestracja: 2008-12-15, 18:59

Post autor: kashmira »

Czy tylko mi się pojawia komunikat, że stopka forum została zmodyfikowana i forum nie będzie działać prawidłowo? Bo nie wiem czy mi komp nie wariuję :huh:
Ostatnio zmieniony 2009-09-04, 16:32 przez kashmira, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rose
-#
-#
Posty: 6474
Rejestracja: 2009-05-21, 16:34

Post autor: Rose »

Mi nic takiego się nie pojawia, na szczęście.
Może to faktycznie problem komputera.

Awatar użytkownika
NAwiedzonA
-#
-#
Posty: 7601
Rejestracja: 2009-01-02, 09:05

Post autor: NAwiedzonA »

Mnie się wcześniej takie coś pokazywało, ale już się nie pokazuje.

Awatar użytkownika
Rose
-#
-#
Posty: 6474
Rejestracja: 2009-05-21, 16:34

Post autor: Rose »

Za szybko to powiedziałam, zaczęło mi się to pojawiać. Dodaję post pojawia się, robię cofnij i już ok.

Awatar użytkownika
kafu777
-#
-#
Posty: 183
Rejestracja: 2008-12-11, 11:36

Post autor: kafu777 »

A teraz?

Awatar użytkownika
Rose
-#
-#
Posty: 6474
Rejestracja: 2009-05-21, 16:34

Post autor: Rose »

Teraz nie. Ale to nie pojawiało się cały czas, tylko od czasu do czasu.

Awatar użytkownika
psychiczna
-#
-#
Posty: 4334
Rejestracja: 2009-05-30, 18:08

Post autor: psychiczna »

Kiedy wchodzę na forum avast pokazuje wirusa. Co jest grane?

Awatar użytkownika
Destroy
-#
-#
Posty: 5060
Rejestracja: 2009-06-19, 16:26
Lokalizacja: wiesz?

Post autor: Destroy »

mam tak samo jak psychiczna. Tylko tu wchodzę, to pokazuje mi się komunikat, że znaleziono wirusa. Myślałam, że tylko ja mam taki problem, tzn., że to wina mojego komputera, ale widzę, że inni też.

Awatar użytkownika
NAwiedzonA
-#
-#
Posty: 7601
Rejestracja: 2009-01-02, 09:05

Post autor: NAwiedzonA »

Też mam avasta, ale u mnie taki komunikat się nie pokazuje.

Awatar użytkownika
Empatia
Jr.Admin
Jr.Admin
Posty: 8870
Rejestracja: 2008-12-15, 22:20

Post autor: Empatia »

Problem pojawia się dalej?

Awatar użytkownika
psychiczna
-#
-#
Posty: 4334
Rejestracja: 2009-05-30, 18:08

Post autor: psychiczna »

Niki pisze:Problem pojawia się dalej?
Niestety tak.
Załączniki
screen.JPG

Awatar użytkownika
kafu777
-#
-#
Posty: 183
Rejestracja: 2008-12-11, 11:36

Post autor: kafu777 »

Zostały odnalezione 2 zainfekowane pliki .php. Myślę, że od tego momentu powinno być już ok. Jeśli jednak nadal Wasze antywirusy będą coś wykrywać po wejściu na forum, prosimy o informację.

Awatar użytkownika
Destroy
-#
-#
Posty: 5060
Rejestracja: 2009-06-19, 16:26
Lokalizacja: wiesz?

Post autor: Destroy »

przed chwilą, gdy tu weszłam, znowu pojawił się komunikat o znalezionym wirusie. Jeśli to może być przydatne, mogę spisać link, który mi się wyświetlił jako (chyba) sprawca błędu

ODPOWIEDZ