Wyświetlanie górnej części forum

Uwagi, prośby, pomysły, zażalenia - dotyczące forum.
Awatar użytkownika
Empatia
Jr.Admin
Jr.Admin
Posty: 2441
Rejestracja: 2008-12-15, 22:20

Wyświetlanie górnej części forum

Post autor: Empatia » 2011-02-18, 09:49

Jak pewnie zauważyliście, zmieniła nam się górna część forum. W związku z tym chcielibyśmy się dowiedzieć, czy są osoby, którym góra nie wyświetla się poprawnie. [niżej screen, który ukazuje górną część poprawnie]

Jeżeli komuś nie działa dobrze, bardzo proszę, aby poinformował nas w tym temacie;)


Obrazek


I oczywiście, wszelkie uwagi są mile widziane.

Awatar użytkownika
Destroy
-#
-#
Posty: 1115
Rejestracja: 2009-06-19, 16:26
Lokalizacja: wiesz?

Post autor: Destroy » 2011-02-18, 10:47

Empatia, dzięki za link. Nie wyświetlało mi się to w nieprzeczytanych postach...
U mnie chyba jest błąd. Mam Firefoxa, ale wyświetla mi się tak:

Obrazek

Uwagi, hmm... Może udałoby się to trochę zmniejszyć? Żeby tak nie "straszyła" z miejsca swoją wielkością ;) Ogólnie pomysł mi się podoba. Nowym użytkownikom nie odnajdującym się za bardzo na naszym forum, taka wiadomość u góry bardzo się przyda ;)

tulipan.
-#
-#
Posty: 477
Rejestracja: 2010-11-04, 17:03
Lokalizacja: Rzeszów.

Post autor: tulipan. » 2011-02-18, 11:25

U mnie pokazuje się podobnie jak u Destroy. (mam Google Chrome)

Awatar użytkownika
Empatia
Jr.Admin
Jr.Admin
Posty: 2441
Rejestracja: 2008-12-15, 22:20

Post autor: Empatia » 2011-02-18, 11:37

Hm, mam Google Chrome i FF. W każdej wyświetla mi się poprawnie. No nic, Kafu będzie pewnie działal, zeby to takie duże nie było;)

Awatar użytkownika
psychiczna
-#
-#
Posty: 1527
Rejestracja: 2009-05-30, 18:08

Post autor: psychiczna » 2011-02-18, 15:10

Opera i u mnie wygląda to tak:
Obrazek

Awatar użytkownika
Tandetna
-#
-#
Posty: 772
Rejestracja: 2009-02-05, 16:59
Lokalizacja: mam wiedzieć?

Post autor: Tandetna » 2011-02-18, 15:57

U mnie też Google Chrome i niestety też źle. ;|
Może to wina rozdzielczości?

Awatar użytkownika
kashmira
-#
-#
Posty: 1160
Rejestracja: 2008-12-15, 18:59

Post autor: kashmira » 2011-02-18, 19:30

U mnie na Chromie wszystko ok a robaczki są świetne. ;p
Chociaż jako dziwnie to wygląda co do ogólnego stylu Forum.

edi
VIP
VIP
Posty: 6
Rejestracja: 2011-07-17, 00:02

Post autor: edi » 2011-07-17, 00:40

Na szczęście już go nie ma :-)

HenryWop
VIP
VIP
Posty: 11
Rejestracja: 2019-02-02, 12:00
Lokalizacja: Sri Lanka
Kontakt:

Wyswietlanie gornej czesci forum

Post autor: HenryWop » 2019-03-18, 11:14

yyy teges. faktiko zle wyswietla na IE bo jak bylem u dziewczyny i chcialem obadac forum to tez taka kicha sie dziala ale tylko jak probowalem sie zalogowac... na logoucie czegos takiego nie ma

ODPOWIEDZ