Jaki Macie Sprzęt?

Hardware - wszystko co dotyczy sprzętu komputerowego.
Awatar użytkownika
Virgo
-#
-#
Posty: 114
Rejestracja: 2009-07-23, 23:14

Post autor: Virgo » 2009-08-02, 02:26

intel core 2 quad
4 GB ramu
ATI Radeon HD 4850
Płyta główna geforce dokładnej nazwy nie pamiętam ;]

Awatar użytkownika
Heroine.
-#
-#
Posty: 937
Rejestracja: 2009-06-14, 15:44

Post autor: Heroine. » 2009-08-02, 09:26

ee... No więc tak.. mój ma monitor, jakąś skrzynkę na dole i klawiaturę :oczami:
A tak po za tym to... hmm pewnie jest jakaś karta graficzna czy coś. O! A monitor jest czarny.
Na tym kończą się moje możliwości ;P

Awatar użytkownika
Barbie
-#
-#
Posty: 105
Rejestracja: 2009-08-01, 11:50

Post autor: Barbie » 2009-08-03, 12:46

Ja mam laptopa fujitsu siemens amilo z orginalnym oprogramowaniem widnows vista ... wiem tylko tyle bo jakos nie interesuje sie tym najwazniejsze ze dziala i sie nie psuje ;]

Awatar użytkownika
Burning
-#
-#
Posty: 120
Rejestracja: 2009-08-17, 20:29
Lokalizacja: Krk

Post autor: Burning » 2009-08-17, 20:40

AMD Athlon 64x2 5200 2,7Ghz.
Gigabyte M61PME-S2
GeForce 9600GT 512mb. GDDR3
2Gb ram
300Gb dysk
Windows XP z wyglądem visty
Nagrywarka DVD DL
Modecom feel 450W
Samsung SyncMaster 2043NW 20cali

To mój sprzęt :)

Awatar użytkownika
klajka95
-#
-#
Posty: 67
Rejestracja: 2009-08-25, 23:25
Lokalizacja: świętokrzyskie

Post autor: klajka95 » 2009-09-08, 20:14

(ściągnełam ze stronki, bo mi sie pisac nie chciałoooo :P )

Laptop Lenovo N500


Producent Lenovo
Gwarancja 1 rok

segment Uniwersalny
przekątna ekranu LCD 15.40 cali
nominalna rozdzielczość LCD 1280 x 800 pikseli
typ ekranu błyszczący (glare)
procesor Intel Pentium Dual-Core
model procesora T3400 (2,16 GHz, 1MB cache)
wielkość pamięci RAM 1 GB
typ zastosowanej pamięci RAM DDR2 (667 MHz)
pamięci RAM rozszerzalna do 4.00 GB
wolne gniazda pamięci 1.00
pojemność dysku twardego 250 GB
interfejs dysku twardego Serial ATA
napęd optyczny DVD+/-RW DL
zewn. układ graficzny nie
karta graficzna Intel GMA X4500
wyjścia karty graficznej wyjście HDMI
wyjście D-Sub

typ akumulatora litowo-jonowa
6-komorowa

karta dźwiękowa stereo
łączna moc wbudowanych głośników 2.00 W
czytnik kart pamięci xD
SD
MMC
Memory Stick

komunikacja WiFi IEEE 802.11a/g/n
LAN 100 Mbps
modem analogowy
Bluetooth

interfejsy 4x USB
ExpressCard

dodatkowe wyposażenie/funkcjonalność wbudowany mikrofon
kamera 1.3 Mpix

zainstalowany system operacyjny DOS (po kupnie już Windows XP Home Edition)
szerokość 358.50 mm
głębokość 256.50 mm
wysokość 37.00 mm
waga 2.74 kg

internet: regionalny dostawca internetu Czajen

[ Dodano: 2009-09-08, 20:30 ]
uhuhuuu ale sie rozpisałam.. sorrka nie myslalam, ze to az tyle z tej stronki :P

Awatar użytkownika
usiek
-#
-#
Posty: 125
Rejestracja: 2009-09-09, 20:01
Lokalizacja: Żyrardów

Post autor: usiek » 2009-09-14, 20:17

System operacyjny:
Microsoft Windows XP Professional

Procesor:
AMD Athlon(tm) 64 Processor
3700+
2,19 GHz, 2,00 GB RAM

Karta graficzna:
NVIDIA GeForce 9600 GSO 512

Kontrolery dźwięku, wideo i gier:
Kodery-dekodery audio
Kodery-dekodery wideo
Microsoft LifeCam VX-1000 (kamerka internetowa)
Pinnacle PCTV 110i Capture Device (telewizja)
Realtek AC'97 Audio (karta dźwiękowa)
DirectX 9.0c

Producent systemu:
Packard Bell NEC

Model systemu:
IXTREME 6990

Awatar użytkownika
PannaD
VIP
VIP
Posty: 17
Rejestracja: 2009-03-22, 14:20
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: PannaD » 2009-09-18, 20:22

core 2 guad, geforce 9800gt, ramu 4 gb, płyta jakaś z gigabyte, monitor samsung 22 cale. Tyle :P

Awatar użytkownika
dorsoni
VIP
VIP
Posty: 21
Rejestracja: 2009-09-25, 14:14

Post autor: dorsoni » 2009-09-25, 14:26

procesor Dual Core E5200 2,50 GHz
karta graficzna Intel GMA 3100
dysk twardy 250 GB
pamięć operacyjna 2 GB

No i do tego najlepsze chyba w zestawie sluchaweczki creative HS 1000

Awatar użytkownika
Grzyb
-#
-#
Posty: 57
Rejestracja: 2009-09-29, 22:37
Lokalizacja: ST-CE/świętokrzyskie

Post autor: Grzyb » 2009-10-04, 11:45

hahah, wszyscy mają 2 gb ramu, a ja... XD

Intel Pentium III
1.28 GHz, 256 MB RAM
250 GB dysk twardy
Windows XP Professional

czyli ośmioletni złom, z cztery lata nie formatowanym dyskiem... LOWE <3

Awatar użytkownika
You_Like?
-#
-#
Posty: 171
Rejestracja: 2009-09-21, 18:45

Post autor: You_Like? » 2009-10-04, 13:24

Xp Pro + sp 3
AMD Athlon(tm) 7750 Dual-Core
Proc: 2,71 GHz
3,00 GB Ram
Karta Graficzna: ATI Radeon HD 4350
Dysk twardy; SAMSUNG HD322HJ - 320 GB

Awatar użytkownika
Dartan
-#
-#
Posty: 28
Rejestracja: 2009-11-04, 14:10
Lokalizacja: Inowrocław

Post autor: Dartan » 2009-11-04, 18:28

System: Windows 7 Ultimate
Typ systemu: 64-bitowy system operacyjny
Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 2x2.93 GHz
Zainstalowana pamięć: 4GB ram 800 MHz
Dysk twardy: 1TB (czyli 1000GB)
Karta graficzna: GTS 250 1GB

Awatar użytkownika
Screw
-#
-#
Posty: 129
Rejestracja: 2010-03-29, 19:55

Post autor: Screw » 2010-03-30, 20:24

A ja mam komputer magiczny.
Klawiature i monitor ma.-wiec jest dobrze.
->ASUS

glamko
-#
-#
Posty: 156
Rejestracja: 2016-08-15, 20:02

Post autor: glamko » 2018-01-03, 23:31

Ostatnio kupiłam sobie słuchawki SIBERIA X300 http://player-1.pl/ faktycznie dają radę i warto za nie tyle zapłacić, ponieważ każdy dźwięk w nich brzmi pięknie

Programator
VIP
VIP
Posty: 2
Rejestracja: 2018-03-24, 13:14
Kontakt:

Post autor: Programator » 2018-03-24, 13:16

Ja ostatnio zajawiłem się na minikomputery i naukę ich programowania. Zakupiłem arduino i się bawię. Polecam wszystkim :)

Wojtaszek
VIP
VIP
Posty: 5
Rejestracja: 2018-08-30, 10:52

Re: Jaki Macie Sprzęt?

Post autor: Wojtaszek » 2018-08-30, 10:59

No tez mam arduino i naprawdę fajna z tego zabawka. A co do sprzętu to mam starego wysłużonego lapka i koparę na 6 Radeonów 470 tak przypadkiem kupiłem i miała to być tylko praca mgr ale wyszegł z tego całkiem fajny interes. Swego czasu mogłem zarobić na tym nawet 2x sprzedając, ale wyszło że opłaca się bardziej kopać.

ODPOWIEDZ